Markt Echt Nederland in Echt via Huurflits

Markt Echt NederlandSouterrain: Privé berging. Begane grond: Centrale ontvangsthal met bellentableau, briefkasten en trappenhal naar de diverse appartementen. Eerste verdieping: Entree/hal met toegang tot de ruime woonkamer met uitzicht op de Markt. Door de vele ramen in de woonkamer biedt deze veel lichtinval. Aparte keuken voorzien van een 4 pits gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot het knusse balkon. Betegelde badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. 1 Ruime slaapkamer. CV ruimte met witgoedaansluiting.

Je vind de Appartement aan de Markt Echt Nederland  te Echt nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Echt aan de Markt Echt Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Echt. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Markt in Echt wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Markt in Echt – Klik hier

Details van Appartement Markt in Echt

Prijs – 705.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Markt Echt Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren