Markt Hoensbroek Nederland in Hoensbroek via Huurflits

Markt Hoensbroek NederlandINDELING:Kelder:Eigen berging (2.04 x 0.81). Deze berging is goed bereikbaar via de lift en het trappenhuis vanuit de gemeenschappelijke entree en via de entree aan de achterzijde van het complex.Begane grond:Ruime en gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot de lift en het trappenhuis.Eerste verdieping:Ontvangstzaal (1.00 x 6.05). Ruime woonkamer (9.14 x 3.50) met vinyl vloer, veel lichtinval en een prachtig uitzicht over het centrum. Gesloten keuken (3.00 x 2.39) met tegelvloer en nette keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, keramische kookplaat en afzuigkap). 1 Slaapkamer (3.07 x 4.10 + 0.93 x 2.04) met vinylvloer. Geheel betegelde badkamer (2.51 x 1.73) met plavuizen vloer, wastafel, badmeubel, douche en wasmachine aansluiting.ALGEMEEN:Lift aanwezig.Servicekosten € 60,- per maand.Geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.Het appartementencomplex is ruim opgezet en goed onderhouden.Maandelijkse waterbijdrage op basis van 1 persoon € 15,00Geen gasmeter aanwezig.Verwarming middels blokverwarming. Maandelijks voorschot stookkosten: € 95,00.Eigen elektriciteitsmeter aanwezig (zelf aanmelden).Borg: € 950,00parkeren:Gratis parkeren

Je vind de Appartement aan de Markt Hoensbroek Nederland  te Hoensbroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hoensbroek aan de Markt Hoensbroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hoensbroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Markt in Hoensbroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Markt in Hoensbroek – Klik hier

Details van Appartement Markt in Hoensbroek

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Markt Hoensbroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren