Markt Hoensbroek Nederland in Hoensbroek via Huurflits

Markt Hoensbroek NederlandKelder:Eigen berging (3.85 x 2.55). Deze berging is goed bereikbaar met de lift en het trappenhuis vanuit de gemeenschappelijke entree.Begane grond:Ruime gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau en toegang tot de lift en het trappenhuis.Tweede verdieping:Ontvangsthal (1.00 x 4.90) voorzien van laminaat. Halfhoog betegeld toilet met tegelvloer en fonteintje. Ruime woonkamer (7.80 x 3.60) met moderne laminaatvloer, veel lichtinval en prachtig uitzicht over het centrum. Gesloten keuken (2.25 x 2.40) met tegelvloer en inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur (koel-vriescombinatie, magnetron, oven, keramische kookplaat en afzuigkap). Slaapkamer (3,46 x 2,80). Betegelde badkamer (3 m²) met tegelvloer, wastafelmeubel, badmeubel, wasmachineaansluiting en douche met thermostaatkraan.

Je vind de Appartement aan de Markt Hoensbroek Nederland  te Hoensbroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hoensbroek aan de Markt Hoensbroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hoensbroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Markt in Hoensbroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Markt in Hoensbroek – Klik hier

Details van Appartement Markt in Hoensbroek

Prijs – 675.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Markt Hoensbroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren