Markt Hoensbroek Nederland in Hoensbroek via Huurflits

Markt Hoensbroek NederlandINDELINGBegane grondTrappenhal met bellentableau, brievenbus en gezamenlijke trappenhal.Eerste verdiepingVia de trappenhal komt men bij de eerste etage, aan de rechterzijde van deze galerij is een grote afgesloten berging.Via entree is er toegang tot de eerste slaapkamer met en suite badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, tevens zit hier ook de aansluiting voor de wasmachine. In de gang is ook het toilet met fontein voorzien en een smalle opbergmogelijkheid waar ook de CV ketel is gesitueerd.Lichte woonkamer met open keuken. Deze keuken is voorzien van een wastafel en een afzuigkap.Via de woonkamer heeft men toegang tot het ruime balkon, deze geeft vrij uitzicht op de markt en de Sint Jans Kerk aan de overzijde. Tweede slaapkamer welke tevens toegang biedt tot het balkon aan de voorzijde.

Je vind de Appartement aan de Markt Hoensbroek Nederland  te Hoensbroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hoensbroek aan de Markt Hoensbroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hoensbroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Markt in Hoensbroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Markt in Hoensbroek – Klik hier

Details van Appartement Markt in Hoensbroek

Prijs – 615.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Markt Hoensbroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren