Markt IJzendijke Nederland in Ijzendijke via Huurflits

Markt IJzendijke NederlandBegane grond : U komt binnen in de hal waar zich het toilet met fontein en de meterkast bevindt. Vanuit de hal gaat u naar de lichte open keuken die voorzien is van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast en gasfornuis. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De woonkamer is erg ruim en licht te noemen en voorzien van een trappenkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer is de diepe tuin te bereiken. De tuin is gelegen op het zuiden. Achterin de tuin is er een houten berging aanwezig.Eerste verdieping : Middels de vaste trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Deze verdieping is voorzien van twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en tweede toilet.

Je vind de Huurwoning aan de Markt IJzendijke Nederland  te Ijzendijke nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Ijzendijke aan de Markt IJzendijke Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Ijzendijke. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Markt in IJzendijke wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Markt in IJzendijke – Klik hier

Details van Huis Markt in IJzendijke

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 86

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Markt IJzendijke Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren