Markt Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Markt Kerkrade NederlandWoonkamer: Een royale woonkamer voorzien van een grote raampartij welke zorgt voor veel lichtinval en een mooie lichte ruimte. Met uitzicht op de Markt van Kerkrade Open Keuken: Een moderne keuken L-vormige keuken, die beschikt over diverse boven- en onderkastjes en een spoelbak. Slaapkamer: De slaapkamer betreft een mooie slaapkamer voorzien van een grote raampartij welke zorgt veel lichtinval.

Je vind de Appartement aan de Markt Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Markt Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Markt in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Markt in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartement Markt in Kerkrade

Prijs – 790.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Markt Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren