Markt OudGastel Nederland in OudGastel via Huurflits

Markt OudGastel NederlandINDELING EN BESCHRIJVING Begane grond: ENTREE met intercom, tegelvloer, stucwerk wanden, schrootplafond, meterkast, watermeterput en trap naar de 1e verdieping. 1e verdieping: (betonnen vloer) OVERLOOP met stucwerk wanden, beschilderd plafond en garderobekast. TOILET met tegelvloer, betegelde wanden, geschilderd plafond, toilet en fonteintje. WOONKAMER met stucwerk wanden en beschilderd plafond. OPEN KEUKEN met gestucte wanden, geschilderd plafond, kunststof keukenblok met spoelbak, keramische kookplaat, close-in boiler, afzuigkap en diverse boven- en onderkasten en lades. WASRUIMTE met stucwerk wanden, plafondschildering en wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Markt OudGastel Nederland  te OudGastel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad OudGastel aan de Markt OudGastel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in OudGastel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Markt in Oud Gastel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Markt in Oud Gastel – Klik hier

Details van Appartement Markt in Oud Gastel

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 185

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Markt OudGastel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren