Markt Prinsenbeek Nederland in Prinsenbeek via Huurflits

Markt Prinsenbeek NederlandIndelingBegane grond;De begane grond beschikt onder meer over een trappenhuis en drie in-/uitgangen, waarvan er één uitsluitend bestemd is voor de woningen. Tevens is hier het notariskantoor en de tandartsenpraktijk gevestigd.Eerste etage;De eerste etage beschikt over een gezamenlijke hal die toegang biedt tot 4 appartementen.Tweede etage;De tweede etage biedt toegang tot 4 studio’s.De gestoffeerde studio is onder andere voorzien van een luxe keuken met keramische kookplaat, natuurstenen aanrechtblad, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en combi oven/magnetron. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en zwevend toilet. In de studio is een intercom, rookmelders en een luchtventilatie systeem aanwezig.De woning beschikt verder over een gedeeld balkon dat op het westen ligt.

Je vind de Studio aan de Markt Prinsenbeek Nederland  te Prinsenbeek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Prinsenbeek aan de Markt Prinsenbeek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Prinsenbeek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Markt in Prinsenbeek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Markt in Prinsenbeek – Klik hier

Details van Studio Markt in Prinsenbeek

Prijs – 753.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Markt Prinsenbeek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren