Marktstraat Ede Nederland in Ede via Huurflits

Marktstraat Ede NederlandIndelingVanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer en keuken. De keuken heeft verschillende inbouwapparaten. Terug in de hal zit de vaste trap naar boven. Hier heb je 2 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van bad, douchecabine, wasmachineaansluiting en wastafel. Buiten dit allemaal heb je toegang tot de zolder.

Je vind de Appartement aan de Marktstraat Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ede aan de Marktstraat Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Marktstraat in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Marktstraat in Ede – Klik hier

Details van Appartement Marktstraat in Ede

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 93

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marktstraat Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren