Marktstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Marktstraat Kerkrade NederlandVia de entree met ruime hal, modern toilet en trap naar de 1e verdieping bereikt u de ruime woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de gezellige tuin. De tuin heeft een eigen achterom, een terras en een stenen berging. De open keuken met koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en RVS schouwafzuigkap is modern afgewerkt.1e verdiepingVia de overloop bereikt u 3 slaapkamers, een separaat toilet en de moderne badkamer met douche en wastafel.2e verdiepingDe zolderverdieping is zeer ruim en bereikbaar via een vaste trap. Deze ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden. Hier bevinden zich tevens de cv- en warmteterugwinningsinstallaties (warmteterugwinning). Het warmteterugwinsysteem zorgt voor een goede luchtzuivering, wat zorgt voor een prettig woonklimaat.

Je vind de Huurwoning aan de Marktstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Kerkrade aan de Marktstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Marktstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Marktstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Huis Marktstraat in Kerkrade

Prijs – 999.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 142

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marktstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren