Marktstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Marktstraat Kerkrade NederlandMidden in het centrum van Kerkrade ligt deze ruime hoekwoning. Op de begane grond bevindt zich een moderne halfopen keuken met inbouwapparatuur met aansluitend de woon- en eetkamer. Vanuit hier heeft u toegang tot de tuin met dubbele tuindeuren. Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers, een moderne badkamer en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Je vind de Huurwoning aan de Marktstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Kerkrade aan de Marktstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Marktstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Marktstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Huis Marktstraat in Kerkrade

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 142

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marktstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren