Marnixstraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Marnixstraat Leiden NederlandHoud er rekening mee dat dit een zeer recent gerenoveerde gezinswoning is die is opgedeeld in 3 appartementen met elk een eigen afsluitbare verdieping.Het appartement dat momenteel te huur wordt aangeboden:Entree deur begane grond.2e verdieping, overloop, aparte entree, woonkamer met open keuken, separaat toilet, ruime vliering, badkamer met cv opstelling en wma aansluiting en een slaapkamer. Aan beide zijden een dakkapel.

Je vind de Appartement aan de Marnixstraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Marnixstraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Marnixstraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Marnixstraat in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Marnixstraat in Leiden

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marnixstraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren