Marshallplein Rijswijk Nederland in Rijswijk via Huurflits

Marshallplein Rijswijk NederlandHet appartement is gelegen direct bij het winkelcentrum “In de Bogaard” en diverse voorzieningen zijn binnen handbereik. Daarnaast is het appartement gunstig gelegen nabij diverse scholen, zwembad ‘De Schilp’ en openbaar vervoer zoals NS-Station, tram 17 en bus 18.Indeling en omschrijving huur appartement Rijswijk:Via de hal krijgt u toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamers, seperaat toilet en badkamer.Woonkamer:De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. Via de woonkamer krijgt u ook toegang tot het ruime balkon.Keuken:Via de woonkamer krijgt u toegang tot de half open keuken. De keuken beschikt over voldoende opbergruimte.Slaapkamers:Dit appartement beschikt over drie slaapkamers.Badkamer:De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Er is ook nog een separaat toilet aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Marshallplein Rijswijk Nederland  te Rijswijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rijswijk aan de Marshallplein Rijswijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rijswijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Marshallplein in Rijswijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Marshallplein in Rijswijk – Klik hier

Details van Appartement Marshallplein in Rijswijk

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 93

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marshallplein Rijswijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren