Martinus_Nijhofflaan Delft Nederland in Delft via Huurflits

Martinus_Nijhofflaan Delft NederlandAfgesloten entree met brievenbus, intercom en toegang tot lift of trap.Indeling:Entree appartement. Ruime hal.Woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals elektrische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron/oven, koel-/vriescombinatie, afzuigkap en spoelbak. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon.Badkamer voorzien van een douchecabine, toilet, wastafel met spiegel.

Je vind de Appartement aan de Martinus_Nijhofflaan Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Martinus_Nijhofflaan Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Martinus Nijhofflaan in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Martinus Nijhofflaan in Delft – Klik hier

Details van Appartement Martinus Nijhofflaan in Delft

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Martinus_Nijhofflaan Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren