Master_Spoermekerlaan DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Master_Spoermekerlaan DenBosch NederlandRuim appartement met een winkelplein, speeltuinen, parken en diverse andere voorzieningen op korte afstand.Je komt binnen via de hal die verbonden is met de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer en het toilet.Ruime woonkamer met een open keuken en verbinding met het balkon.

Je vind de Appartement aan de Master_Spoermekerlaan DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Master_Spoermekerlaan DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Master Spoermekerlaan in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Master Spoermekerlaan in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Master Spoermekerlaan in Den Bosch

Prijs – 909.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Master_Spoermekerlaan DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren