Matenalaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Matenalaan Arnhem NederlandBij binnenkomst in het appartement worden we verwelkomd door een prachtige PVC vloer welke over nagenoeg de gehele verdieping is gelegd. Via de hal loop je naar de woonkamer. Door de grote raampartijen heeft de woonkamer veel lichtinval, aan de woonkamer is een voormalige slaapkamer toegevoegd als eetkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het heerlijke balkon op het zuidwesten, door deze ligging kunt u bijna de hele dag van de zon genieten Aan de voorzijde van het appartement is de L-vormige keuken gesitueerd. Vanuit de hal zijn tevens de badkamer en een separaat toilet bereikbaar. De badkamerinrichting bestaat uit een inloopdouche, wastafelmeubel en de wasmachineaansluiting. De master bedroom is rustig gelegen aan de achterzijde van het park. Een tweede slaap/studeerkamer is opgedeeld in een deel als inloopkast en een deel als eetkamer. De eetkamer kan eventueel worden afgescheiden om als 2e slaapkamer te gebruiken.

Je vind de Appartement aan de Matenalaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Matenalaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Matenalaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Matenalaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Matenalaan in Arnhem

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 69

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Matenalaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren