Mathenesserdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Mathenesserdijk Rotterdam NederlandDeze ruime kamer is gelegen in het centrum van Rotterdam. In de nabije omgeving vindt u meerdere supermarkten, winkels, bakker en restaurant op loopafstand. Station Rotterdam Centraal ligt op slechts 5 minuten fietsen. Van daaruit kunt u met de trein Amsterdam, Den Haag en Utrecht bereiken. Voor uw eigen deur vindt u het openbaar vervoer dat u naar de hele stad brengt.

Je vind de Kamer aan de Mathenesserdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Mathenesserdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Mathenesserdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Mathenesserdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Mathenesserdijk in Rotterdam

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mathenesserdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren