Mathenesserdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Mathenesserdijk Rotterdam NederlandMooi ingerichte kamer met mooie gordijnen en laken met kussens.Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. De keuken beschikt over een balkon en deel je met 3 andere personen. Het centraal station ligt op 10 minuten fietsen en 15 minuten met het openbaar vervoer.Er is een tramhalte recht tegenover het gebouw. Zo kunt u tram 21 rechtstreeks naar de Erasmus Universiteit nemen.

Je vind de Kamer aan de Mathenesserdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Mathenesserdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Mathenesserdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Mathenesserdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Mathenesserdijk in Rotterdam

Prijs – 675.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mathenesserdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren