Mathenesserlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Mathenesserlaan Rotterdam NederlandHet gestoffeerde 2 kamer appartement in Rotterdam West is gelegen aan de Mathenesserlaan die het centrum van Rotterdam verbindt met het Mathenesserplein in het westen van de stad. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden en winkels voor uw dagelijkse boodschappen te vinden. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en Rotterdam Centraal Station is op korte afstand te bereiken.Appartement is gelegen op de 4e en bovenste etage van dit statige pand welke middels een ruime en nette gedeelde trapopgang te bereiken is.Bij binnenkomst vallen direct de vele lichtinval en mooie ruimtes op. De open woonkeuken van het appartement is voorzien van alle benodigde apparatuur en geeft tevens toegang tot het balkon welke gelegen is op het Zuiden.De woonkamer, voorzien van originele schouw, is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De vernieuwde raampartijen bieden erg veel natuurlijk lichtinval.De slaapkamer is tevens gelegen aan de voorzijde van het appartment.

Je vind de Appartement aan de Mathenesserlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Mathenesserlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mathenesserlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mathenesserlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Mathenesserlaan in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mathenesserlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren