Mathenesserlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Mathenesserlaan Rotterdam NederlandBegane grond: Hal met directe trap naar de woning Derde verdieping: De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Er is een apart toilet. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft grote raampartijen met veel natuurlijke lichtinval. In de woonkamer is tevens de open keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Je vind de Studio aan de Mathenesserlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Mathenesserlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Mathenesserlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Mathenesserlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Mathenesserlaan in Rotterdam

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mathenesserlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren