Mathenesserweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Mathenesserweg Rotterdam NederlandIndeling;U komt binnen in de hal, hier is tevens de deur naar het toilet. Via de hal loop je door naar de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer kenmerkt zich door de vele raampartijen. De open keuken is voorzien van een RVS afzuigkap, keramische kookplaat en voldoende kastruimte. De slaapkamer en badkamer zijn te bereiken via de woonkamer en zijn voorzien van een ruime douche en een wastafel. Ook vindt u hier de aansluiting voor de wasmachine. Het appartement beschikt over een eigen fietsenstalling gelegen in de onderbouw.

Je vind de Appartement aan de Mathenesserweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Mathenesserweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mathenesserweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mathenesserweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Mathenesserweg in Rotterdam

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mathenesserweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren