Mathenesserweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Mathenesserweg Rotterdam NederlandPrivékamer in appartementRuimte voor 1 persoonSlaapkamer: 12 m24 huisgenoten (mannelijk)Eigendom: 118 m2Een ideale plek voor een studerende of werkende man. De kamer is gelegen op de top vloer via de lange trap. Toiletten en badkamer worden gedeeld met 3 anderen.

Je vind de Kamer aan de Mathenesserweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Mathenesserweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Mathenesserweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Mathenesserweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Mathenesserweg in Rotterdam

Prijs – 560.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mathenesserweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren