Mauritsdwarsstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Mauritsdwarsstraat Groningen NederlandAan de Mauritsdwarsstraat komt per direct deze leuke schipperswoning beschikbaar. De woning biedt een woonoppervlakte van circa 30 m2. De woonruimte is voorzien van een woonkamer met open keuken (nieuwe keuken), welke omvat over alle diverse inbouwapparatuur, zoals een afzuigkap, koelkast, kookplaat en oven. Daarnaast beschikt het over een net gerenoveerde badkamer met prachtige deuren, voorzien van onder andere een douche en toilet. Verder is de woning voorzien van een ruime bovenverdieping, welke bijvoorbeeld kan dienen als zijnde slaapkamer. Overigens wordt de wand in de keuken nog betegeld en komt er nog een spiegel in de badkamer.

Je vind de Huurwoning aan de Mauritsdwarsstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Groningen aan de Mauritsdwarsstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Mauritsdwarsstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Mauritsdwarsstraat in Groningen – Klik hier

Details van Huis Mauritsdwarsstraat in Groningen

Prijs – 959.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mauritsdwarsstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren