Mauritsstraat, Rotterdam in Rotterdam via Huurflits

Mauritsstraat, RotterdamBij het betreden van het appartement komt u direct in het woongedeelte. Het appartement heeft hoge plafonds en grote ramen, waardoor dit appartement een lichte, open en algeheel harmonieuze ruimte is om in te wonen. Alle wanden en plafonds zijn wit geverfd, terwijl de vloer is gemaakt van lichtbruin gekleurd laminaat. In uw linkerhoek vindt u direct de badkamer. Rechtdoor komt u direct in de trendy maar comfortabele zithoek aan de achterzijde van het appartement. Naast het woongedeelte is een witte houten kleerkast geplaatst.De hoekbank is gesitueerd naast het eerste grote raam met uitzicht op de straat op de ruime. Naast het tweede raam staat een uitschuifbare bamboe eettafel met twee bijpassende stoelen. Achter deze ruimte vind je de keuken, deze is voorzien van al het benodigde keuken- en serviesgoed en andere faciliteiten die nodig zijn voor het dagelijks koken, zoals een koelkast, een magnetron en een inductiekookplaat. Verder bevat deze ruimte een kast met serviesgoed.

Je vind de Studio aan de Mauritsstraat, Rotterdam  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Mauritsstraat, Rotterdam en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Mauritsstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Mauritsstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Mauritsstraat in Rotterdam

Prijs – 955.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mauritsstraat, Rotterdam

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren