Mauritsstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Mauritsstraat Rotterdam NederlandIndelingBEGANE GROND:Gedeelde entree en trapopgang.TWEEDE VERDIEPING:Gang met toegang tot alle vertrekken in de woning.Aan de voorzijde van de woning ligt de woonkamer met grote raampartijen.De open keuken is voorzien van een strak keukenblok met diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en kookplaat.De slaapkamer is gelegen aan de rustige achterzijde.De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, wastafel met spiegel en een designradiator.Op de gang is een separaat toilet.Bijzonderheden• Beschikbaar per 01-12-2022• De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en tv/internet• De woning wordt gestoffeerd verhuurd• Waarborgsom gelijk aan twee maanden huur• Er zal een tijdelijke huurovereenkomst wordt gebruikt (art. 7:271 BW, maximaal 2 jaar)• Huren met garantsteller is mogelijk in overleg• Huisdieren en roken niet toegestaan

Je vind de Appartement aan de Mauritsstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Mauritsstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mauritsstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mauritsstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Mauritsstraat in Rotterdam

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mauritsstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren