Mauritsweg Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Mauritsweg Dordrecht NederlandIn dit grote gebouw is op de eerste en tweede verdieping woonruimte beschikbaar. Het betreft kamers van 20 en 27m2 tegen de investering van +/- 700 euro per maand. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de kamer en je woont inclusief gas/water/licht. De verdiepingen zijn ook per lift bereikbaar. De kamers zijn dus iets ruimer dan de studio’s maar daar staat tegenover dat de voorzieningen gedeeld worden met andere bewoners.Deze locatie is fantastisch bereikbaar met het openbaar vervoer, het treinstation ligt aan de achterkant en de bus rijdt langs de voorzijde van het gebouw.

Je vind de Kamer aan de Mauritsweg Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Dordrecht aan de Mauritsweg Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Mauritsweg in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Mauritsweg in Dordrecht – Klik hier

Details van Kamer Mauritsweg in Dordrecht

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mauritsweg Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren