Max Euweplein in Haarlem via Esteon

Max EuwepleinTe huur in Haarlem-Oost! Een appartement bestaande uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het heeft een totale oppervlakte van 200m2 en zal gemeubileerd & gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs per maand is €3.500,-. De bijkomende borgsom is €3.500,-. Is dit jouw woningmatch?

Je vind een Appartement te huur in Haarlem nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Max Euweplein en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement te huur in Haarlem

Prijs – 3500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 200m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Max Euweplein

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren