Max_Havelaarlaan Amstelveen Nederland in Amstelveen via Huurflits

Max_Havelaarlaan Amstelveen NederlandDe kamer heeft een bed, kledingkast, tafel, stoel, zijstandaard en een lamp. Veel opbergruimte. Het huis heeft een voor- en achtertuin, een grote woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. AH, Lidl, Supermarkt, bus- en tramhalte zijn op loopafstand.

Je vind de Kamer aan de Max_Havelaarlaan Amstelveen Nederland  te Amstelveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amstelveen aan de Max_Havelaarlaan Amstelveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amstelveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Max Havelaarlaan in Amstelveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Max Havelaarlaan in Amstelveen – Klik hier

Details van Kamer Max Havelaarlaan in Amstelveen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Max_Havelaarlaan Amstelveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren