Meent Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Meent Rotterdam NederlandGezamenlijke entree op de begane grond. Voordeur bevindt zich op de 1e verdieping. Binnenkomst in de hal die toegang biedt tot de ruime woonkamer. Woonkamer is opgesplitst in 2 delen. Mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. Vanuit hier toegang tot de slaapkamer. Aparte keuken voorzien van koelkast, afzuigkap en gasfornuis. Vanuit hier bereik je het balkon. Apart toilet in de hal.

Je vind de Appartement aan de Meent Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Meent Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Meent in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Meent in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Meent in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 59

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Meent Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren