Meer_en_Houtplein Lisse Nederland in Lisse via Huurflits

Meer_en_Houtplein Lisse NederlandOnlangs gerenoveerd klein appartement met nieuwe keuken (koelkast/koken), nieuwe badkamer. Geweldig voor een persoon.Internet, vloerverwarming, geïsoleerde wanden, in het centrum van Lisse.In de gemeenschappelijke ruimte staat een wasmachine.

Je vind de Studio aan de Meer_en_Houtplein Lisse Nederland  te Lisse nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Lisse aan de Meer_en_Houtplein Lisse Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Lisse. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Meer en Houtplein in Lisse wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Meer en Houtplein in Lisse – Klik hier

Details van Studio Meer en Houtplein in Lisse

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Meer_en_Houtplein Lisse Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren