Meerssenerweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Meerssenerweg Maastricht NederlandIndelingCentrale entree.Eerste verdiepingRuime woonkamer voorzien van laminaatvloer en basis keukenopstelling. Volledig betegelde badkamer met douche, toilet en beschikt over een nieuwe wasmachine. De opgeknapte tuin deel je met 2 medebewoners.

Je vind de Studio aan de Meerssenerweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Meerssenerweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Meerssenerweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Meerssenerweg in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Meerssenerweg in Maastricht

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Meerssenerweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren