Meester_Arendstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Meester_Arendstraat Rotterdam NederlandIndeling:Het appartement is gelegen op de 2e etage en beschikt over 3 compacte slaapkamers. U komt het appartement binnen in de centrale hal. Rechtdoor treft u de woonkamer die zich uitstrekt over de gehele lengte van het appartement.De badkamer is onlangs geheel nieuw geplaatst en voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel.De keuken is ook geheel nieuw en voorzien van alle gemakken en luxe.Locatie:De woning is gelegen in de oud Rotterdamse wijk Charlois. Alle voorzieningen die u nodig heeft zijn in de nabije omgeving aanwezig. Laten we beginnen met winkelcentrum Zuidplein, en daarnaast evenementen centrum Ahoy. Voor de sportliefhebbers zijn de verenigingen in overvloed, en scholen en kinderdagverblijven zijn er ook in grote getale. Het openbaar vervoer is overal in de wijk binnen handbereik, en met de auto zit je binnen enkele minuten op de snelweg, of in de maastunnel naar Rotterdam Centrum.

Je vind de Appartement aan de Meester_Arendstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Meester_Arendstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Meester Arendstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Meester Arendstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Meester Arendstraat in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Meester_Arendstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren