Meester_Spoermekerlaan DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Meester_Spoermekerlaan DenBosch NederlandIndelingU komt binnen via de hal die verbonden is met de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer en het toilet.WoonkamerRuime woonkamer met een open keuken en verbinding met het balkon.KeukenRuime open keuken gelegen aan de woonkamer. Aan de keuken ligt ook de berging. De volledige keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur.BalkonRuim balkon aan de voorzijde van de woning gelegen aan de slaapkamer en de woonkamer.Slaapkamer 1Ruime slaapkamer aan de voorzijde van het appartement, gelegen aan de woonkamer. Via deze slaapkamer kan men zo het balkon betreden.Slaapkamer 2Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement. In deze slaapkamer bevindt zich ook nog een wastafel.BadkamerBadkamer uitgerust met een ligbad, douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Meester_Spoermekerlaan DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Meester_Spoermekerlaan DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Meester Spoermekerlaan in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Meester Spoermekerlaan in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Meester Spoermekerlaan in Den Bosch

Prijs – 909.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Meester_Spoermekerlaan DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren