Meestoof Middleburg Nederland in Middleburg via Huurflits

Meestoof Middleburg NederlandIndeling:Via de lange hal kom je in de badkamer, toilet, washok en de twee slaapkamers.Aan het eind van de lange hal kom je in de woonkamer. Daarnaast heb je toegang naar het dakterras vanuit de woonkamer.Een privé berging is gelegen op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de Meestoof Middleburg Nederland  te Middleburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Middleburg aan de Meestoof Middleburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Middleburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Meestoof in Middleburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Meestoof in Middleburg – Klik hier

Details van Appartement Meestoof in Middleburg

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 109

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Meestoof Middleburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren