Meeuwerderweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Meeuwerderweg Groningen NederlandINDELING: Trapopgang, entree op de eerste verdieping, hal, L-vormige woonkamer, aparte keuken met ingebouwde vaatwasser, koelkast, vriezer, fornuis en toegang tot het balkon aan de achterzijde. Via de keuken is er toegang tot een studieruimte die tevens de trap naar beneden heeft. Begane grond: slaapkamer met grote inbouwkasten en toegang tot de binnenplaats. Tweede kamer (studiekamer) met toegang tot de binnenplaats en badkamer met douche, bad, wastafel en toilet.

Je vind de Huurwoning aan de Meeuwerderweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Groningen aan de Meeuwerderweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Meeuwerderweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Meeuwerderweg in Groningen – Klik hier

Details van Huis Meeuwerderweg in Groningen

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Meeuwerderweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren