Meidoornstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Meidoornstraat DenHaag NederlandOmschrijving woning:Ruim en gezellig appartement op de top etage, deze 3 kamer woning met balkon is gelegen in een rustige straat in de buurt Heesterbuurt. Indeling: gesloten portiek, eigen entree; hal met apart toilet, lichte woonkamer aan de voorzijde van de woning (30,44 m2), lichte slaapkamer tevens gelegen aan de voorzijde (10,31 m2), open keuken (6,41 m2); deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, oven, koelkast en RVS afzuigkap. Aan de voorkant van de woning bevindt zich tot slot nog een slaapkamer (9,20 m2) en de badkamer met douche, bad, wastafel en designradiator (5,02 m2). Het balkon is gelegen aan de achterkant (8,86 m2).

Je vind de Appartement aan de Meidoornstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Meidoornstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Meidoornstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Meidoornstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Meidoornstraat in Den Haag

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Meidoornstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren