Mendelssohnstraat Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Mendelssohnstraat Hengelo NederlandDe gedeelde keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast, magnetron en een afzuigkap. De badkamer heeft een wastafel en douche. De kamer ligt op circa 5 minuten fietsen van het centrum en station van Hengelo. Ook ROC van Twente is hier 5 minuten fietsen vandaan

Je vind de Kamer aan de Mendelssohnstraat Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Mendelssohnstraat Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Mendelssohnstraat in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Mendelssohnstraat in Hengelo – Klik hier

Details van Kamer Mendelssohnstraat in Hengelo

Prijs – 395.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mendelssohnstraat Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren