Menno_van_Coehoornstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Menno_van_Coehoornstraat Breda NederlandDe type B appartementen hebben een oppervlakte van ca. 82 m2 en zijn luxe afgewerkt met sanitair van Villeroy & Boch. Tevens hebben de woningen een complete keuken voorzien van een oven, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Een aantal appartementen hebben aan de zijde van de binnentuin een balkon. Bij elk appartement hoort een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder waardoor parkeren in het centrum eenvoudiger is dan verwacht. Tevens beschikt elk appartement over een eigen berging.

Je vind de Appartement aan de Menno_van_Coehoornstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Menno_van_Coehoornstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Menno van Coehoornstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Menno van Coehoornstraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Menno van Coehoornstraat in Breda

Prijs – 1170.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Menno_van_Coehoornstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren