Menno_van_Coehoornstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Menno_van_Coehoornstraat Breda NederlandEen kamer beschikbaar voor 1 vrouwelijke student in een leuk studentenhuis nabij het station van Breda. Het gaat om een zolderkamer van 16 m2 op de tweede verdieping aan de achterzijde.

Je vind de Kamer aan de Menno_van_Coehoornstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Breda aan de Menno_van_Coehoornstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Menno van Coehoornstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Menno van Coehoornstraat in Breda – Klik hier

Details van Kamer Menno van Coehoornstraat in Breda

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Menno_van_Coehoornstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren