Mercuriuspad in Heerlen via Esteon

MercuriuspadTE HUUR: 1-kamer studentenhuis! Gelegen in Heerlen-Centrum, Heerlen. Het heeft een totale oppervlakte van 10m2, met 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €400,- en een borgsom van €0,-. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, ligbad, wasmachine, vaatwasmachine, internet / TV. Het zal gemeubileerd opgeleverd worden. Een studentenhuis naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Studentenhuis Te Huur in Heerlen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Heerlen aan de Mercuriuspad en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studentenhuis Te Huur in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studentenhuis Te Huur in Heerlen – Klik hier

Details van Studentenhuis Te Huur in Heerlen

Prijs – 400.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mercuriuspad

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren