Mercuriusplein Berlicum Nederland in Berlicum via Huurflits

Mercuriusplein Berlicum NederlandIndeling:Via een afgesloten entree op de begane grond aan de voorzijde betreedt u het complex. Middels de trapopgang zijn de verdiepingen bereikbaar.Op de tweede verdieping heeft u toegang tot de galerij waar zich de voordeur van het appartement bevindt.Via de voordeur bereikt u de eigen hal.De woonkamer is ruim en licht en staat in open verbinding (afscheiding dmv een bar) met de keuken.De keuken is voorzien van een keukenblok met koelkast, combi magnetron/oven, gasfornuis en afzuigkap.Tevens is hier de wasdroger geplaatst.De badkamer is voorzien van een bad met douchegelegenheid, WC en wastafel. Tevens is hier de wasmachine en de boiler geplaatst.De slaapkamer van dit appartement is via de hal bereikbaar en ca. 15 m2 en beschikt over een tweepersoons bed, kledingkast en groot raam.In de kelder is de berging gesitueerd, deze is ca. 5 m2.

Je vind de Appartement aan de Mercuriusplein Berlicum Nederland  te Berlicum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Berlicum aan de Mercuriusplein Berlicum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Berlicum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mercuriusplein in Berlicum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mercuriusplein in Berlicum – Klik hier

Details van Appartement Mercuriusplein in Berlicum

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mercuriusplein Berlicum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren