Mergelweg in Maastricht via Esteon

MergelwegWoonhuis te huur in Buitenwijk Zuidwest! Het heeft een oppervlakte van 340m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 5 kamer(s) en 4 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, vaatwasmachine. De huurprijs is €2.750,- per maand met een borgsom van €3.000,-. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 5-kamer woonhuis te huur in Maastricht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Maastricht aan de Mergelweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 5-kamer woonhuis te huur in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over 5-kamer woonhuis te huur in Maastricht – Klik hier

Details van 5-kamer woonhuis te huur in Maastricht

Prijs – 2475.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 340m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mergelweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren