Merwederstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Merwederstraat Groningen NederlandAan de voorzijde van de studio is de woonkamer gelegen met voldoende daglicht en uitzicht op de Parkweg. Achter de woonkamer is de keuken gelegen waar genoeg ruimte is voor alle benodigdheden. Aan de achterzijde van de studio vinden we een aparte slaapkamer met voldoende ruimte voor een twee persoons bed. De badkamer met toilet word gedeeld met één medebewoner, deze is te vinden naast de keuken.

Je vind de Studio aan de Merwederstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Merwederstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Merwederstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Merwederstraat in Groningen – Klik hier

Details van Studio Merwederstraat in Groningen

Prijs – 445.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Merwederstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren