Meyenhage Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Meyenhage Rotterdam NederlandVia de hal bereikt u alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer met toegang tot het heerlijke balkon gelegen op het zonnige zuiden. Vanaf hier heb je een groen uitzicht over de Slinge. Er zijn in totaal 2 slaapkamers, een badkamer, toilet en een keuken. In de onderbouw is een eigen kelderberging. Het ruime winkelaanbod en de goede aansluiting op het openbaar vervoer is een pluspunt. In de buurt is een bus- en tramhalte en een metrostation. Op nog geen 300 m afstand is er een wekelijkse markt en een Albert Heijn supermarkt. Aan de rand van de wijk ligt het grootste stadspark van Nederland, het Zuiderpark.

Je vind de Appartement aan de Meyenhage Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Meyenhage Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Meyenhage in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Meyenhage in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Meyenhage in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Meyenhage Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren