Mgr._Bekkersstraat Boxtel Nederland in Boxtel via Huurflits

Mgr._Bekkersstraat Boxtel NederlandEntree in het appartement in de hal toegang tot alle vertrekken. Nette woonkamer aan de voorzijde van de woning. Open keuken welke is voorzien van een koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.Aparte slaapkamer aan de achterzijde van de woning.Moderne badkamer met ruime inloopdouche en wastafel. Er is een apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Mgr._Bekkersstraat Boxtel Nederland  te Boxtel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Boxtel aan de Mgr._Bekkersstraat Boxtel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Boxtel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mgr. Bekkersstraat in Boxtel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mgr. Bekkersstraat in Boxtel – Klik hier

Details van Appartement Mgr. Bekkersstraat in Boxtel

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mgr._Bekkersstraat Boxtel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren