Mgr._Feronstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Mgr._Feronstraat Heerlen NederlandCLASSIFICATIE:Kelder: Berging.Begane grond: Via bellentableau toegang tot de hal.Hal met brievenbussen en trappenhuis.2e Verdieping: Toegang tot het appartement.Hal met geheel betegeld toilet en toegang tot diverse ruimtes.Woongedeelte: Doorzon woonkamer met schuifpui naar balkon.Keuken met eenvoudige keukeninstallatie.Slaapgedeelte: Twee slaapkamers waarvan één met wandkast en één met wandkast.Via de keuken toegang tot de badkamer. Geheel betegelde badkamer met douche.Buitenruimte: Balkon met bergkast, gelegen op het westen.De woning wordt opgeleverd onder de volgende voorwaarden.- alle plafonds en wanden zijn opnieuw geschilderd- Compleet opgeleverd met laminaatvloer.- Centrale verwarming.- eenvoudige keuken met ingebouwde oven en ingebouwd gasfornuis.

Je vind de Appartement aan de Mgr._Feronstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Mgr._Feronstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mgr. Feronstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mgr. Feronstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Mgr. Feronstraat in Heerlen

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mgr._Feronstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren