Mgr._Feronstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Mgr._Feronstraat Heerlen NederlandIndeling:Op de eerste verdieping ligt het appartement.Je komt binnen in de hal waarbij je links de kleine slaapkamer treft. Deze heeft een inbouwkast die voldoende is voor een volwassen persoon. Vervolgens kom je in de grote slaapkamer die voldoende ruimte biedt voor een twee persoons bed en daarnaast nog een kledingkast.Tegenover de slaapkamers bevinden zich de seperate toilet, de complete keuken (oven, fornuis, vaatwasser en mini koelkast) en de badkamer met douche en een wastafel.De woonkamer heeft aan beide kanten ramen en dus veel daglicht, verder is er meer dan genoeg ruimte voor een zitgedeelte en een extra eetgedeelte.Vanuit zowel de keuken als de woonkamer kan je het lange balkon betreden.

Je vind de Appartement aan de Mgr._Feronstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Mgr._Feronstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mgr. Feronstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mgr. Feronstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Mgr. Feronstraat in Heerlen

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mgr._Feronstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren