Middachtensingel Arnhem, Nederland in Arnhem via Huurflits

Middachtensingel Arnhem, NederlandDe woonkamer heeft vrij uitzicht, en toegang tot een ruim balkon. Via de woonkamer heb je toegang naar tot ruime slaapkamer. De keuken, het toilet en de badkamer deel je met 1 andere bewoner die eigenlijk nooit thuis is, dus je hebt zo goed als het hele appartement voor jezelf.

Je vind de Appartement aan de Middachtensingel Arnhem, Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Middachtensingel Arnhem, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Middachtensingel in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Middachtensingel in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Middachtensingel in Arnhem

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Middachtensingel Arnhem, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren