Middelrode Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Middelrode Rotterdam NederlandIndeling:Begane grond:- Afgesloten entree met brievenbussen en trappenhuis2e verdieping:- Entree / hal met de toiletruimte- Lichte woonkamer- Eetkamer (of eerste slaapkamer) gelegen aan de achterzijde en is bereikbaar vanuit de woonkamer- Keukenruimte met een keukenblok in rechte opstelling. Via de keuken is er toegang tot het balkon en de badkamer- Balkon aan voorzijde is gelegen op het westen- Geheel betegelde badkamer beschikt over een douche en een wastafel- Vanuit de badkamer is er toegang tot slaapkamer- Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde- Slaapkamer 3 is eveneens gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot het balkon- Apart toilet- Berging in de onderbouw

Je vind de Appartement aan de Middelrode Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Middelrode Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Middelrode in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Middelrode in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Middelrode in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Middelrode Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren