Mient DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Mient DenHaag NederlandOpen portiek met entree tot het appartement op de 2e verdieping. Centrale hal. Seperaat toilet voorzien van een inbouwreservoir en een hangcloset. Vanuit de eetkamer is de sfeervolle woonkamer aan de voorzijde van het appartement bereikbaar en is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen. Ideaal is de hoekligging waardoor de eetkamer over een raam beschikt in de zijgevel. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De tussenliggende badkamer is voorzien van een douchgelegenheid, wasmeubel en een handdoekenradiator. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, Quooker en een opstelplaats voor een wasmachine en een cv-ketel. Vanuit de keuken toegang tot een prettig balkon op het NoordWesten.

Je vind de Appartement aan de Mient DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Mient DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mient in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mient in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Mient in Den Haag

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mient DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren