Mierloseweg Geldrop Nederland in Geldrop via Huurflits

Mierloseweg Geldrop NederlandTe huur volledig gestoffeerd 3-kamer appartement gelegen op de begane grond. Het object ligt nabij winkelfaciliteiten en op 10 autominuten van Eindhoven. De woning is onlangs gerenoveerd. Ruime woonkamer met open keuken. Open keuken met diverse inbouwapparatuur. 2 aparte slaapkamers. Badkamer met toilet, douche en wasbak.

Je vind de Appartement aan de Mierloseweg Geldrop Nederland  te Geldrop nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Geldrop aan de Mierloseweg Geldrop Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Geldrop. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mierloseweg in Geldrop wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mierloseweg in Geldrop – Klik hier

Details van Appartement Mierloseweg in Geldrop

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mierloseweg Geldrop Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren