Mijnsherenlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Mijnsherenlaan Rotterdam NederlandIndeling:* Eigen entree vanaf de straat.* Strak afgewerkte woonkamer met veel lichtinval aan de voorzijde.* Middelste kamer.* Slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot de achtertuin.* Keukengedeelte met gaskookplaat, oven en afzuigkap. Deur naar de achtertuin.* Badkamer.* Toiletruimte.* Tuin aan de achterzijde op het zuidoosten met terras en schuur

Je vind de Appartement aan de Mijnsherenlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Mijnsherenlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mijnsherenlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mijnsherenlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Mijnsherenlaan in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mijnsherenlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren