Mijnsherenlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Mijnsherenlaan Rotterdam NederlandLoveley nieuw volledig gemeubileerd appartement met gezellige woonkamer met klein balkon, grote slaapkamer, badkamer met toilet en douche, aparte keuken en 2e groot balkon. Geweldige locatie dicht bij het stadscentrum op loopafstand van een van de grootste winkelcentra van Rotterdam, openbaar vervoer (slechts 7 min naar het centrum met de metro!) en dichtbij uitvalswegen. Indeling 1e verdieping: Entree, hal, meterkast. Ruime woonkamer met leuk uitzicht en klein balkon op het westen. Hoofdslaapkamer met groot balkon. Aparte keuken voorzien van koelkast, vriezer, afzuigkap en gasfornuis. Douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Mijnsherenlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Mijnsherenlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mijnsherenlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mijnsherenlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Mijnsherenlaan in Rotterdam

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mijnsherenlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren