Millweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Millweg Arnhem NederlandIn totaal wonen er afwisselend 2 werkstudenten en young professionals in dit appartement. Wij werken/studeren in de culturele sector, zoals dans, muziek en theater. Leeftijd 18-32 (vrouw, man, geslacht) Wij zijn GEEN standaard studentenhuis.Dit appartement ligt op de 1e verdieping in een voormalig gerenoveerd verpleeghuis in kleine en grote woonruimtes (mix bewoners) in de Laar. Op 1 minuut loopafstand is het Kleine Winkelcentrum (PLUS), waar de bushalte naar Centrum Arnhem is. Buslijn 1 rijdt naar Velp. Station Arnhem Zuid richting Nijmegen en naar Arnhem Centraal (5 min) is 800 meter. Bus 331 rechtstreeks naar Nijmegen Centraal 30 min. De Rijkerswoerdse Plas ligt op 5 minuten fietsen

Je vind de Kamer aan de Millweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Millweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Millweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Millweg in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Millweg in Arnhem

Prijs – 475.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Millweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren